La Zarza Home Collection

 

Onder ons eigen label La Zarza Lifestyle lanceren we  met trots ons eerste product! Een geurkaars met de naam “ORIENTAL SPA”. 

Samen met Cereria Mollá, een familiebedrijf uit de provincie Valencia, dat sinds 1899 (onder andere) handgemaakte kaarsen maakt hebben we deze fantastische geurkaars ontwikkeld. We hebben gekozen voor warme en spicy tonen van cederhout, vanille, kruidnagel en amber. Waan je in een oosterse spa en geniet van deze ontspannende geur.

De kaars brandt ongeveer 50 uur, is gegoten in prachtig zwart glas en komt in een geschenkverpakking. De was is van plantaardige origine en de lont is van katoen. Het glas, het houten deksel en de kartonnen verpakking zijn recyclebaar.

Vanaf nu is de kaars bij ons in Spanje af te halen en deze kost 19 euro, voor twee kaarsen betaal je 35 euro. Stuur ons een mail  voor meer informatie of openingstijden of verzenden.

Tip: voor het mooi op laten branden van de kaars adviseren we deze bij het eerste gebruik tenminste een half uurtje te laten branden. Houd ook het lontje op zo’n 6mm.
Doorsnede 8cm, hoogte 9cm, 230 gram, ongeveer 50 branduren.