Hola, wij zijn John en Diane.

Sinds januari 2022 woonachtig in Spanje.
Liefhebbers van lekker, gezond eten en mooie wijnen.

Naast zijn baan als interim manager was John een enthousiaste hobby-kok en heeft hij in 2018 zijn koksopleiding gehaald aan De Rooi Pannen in Tilburg. Diane heeft haar kap- en schoonheidssalon in 2019 na 26 jaar verkocht. Inmiddels heeft ze een internationale wijnopleiding met goed gevolg afgerond en is ze klaar om onze gasten te voorzien van mooie wijnen tijdens onze proeverijen.

John en Diane

Van dromen naar doen

Wij zijn in 2021 gestart met het bouwen van een kleinschalige luxe accommodatie met 4 geschakelde gastenverblijven in het mooie Spaanse achterland, om precies te zijn in Pinoso in de provincie Alicante. Een plek waar iedere dag verse vis is te krijgen, waar we de lokale kaasboer en slager bij voornaam kennen en we kunnen genieten van 320 zonnige dagen per jaar.

Een prachtige omgeving waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Ook zijn er tal van mooie bodegas te bezoeken in dit prachtige wijngebied. 

We willen een intieme kring van vaste gasten creëren die samen met vrienden en hun familie altijd bij ons terecht kunnen en in de watten gelegd worden. Daarom kiezen we ervoor geen reclame te maken op internationale booking websites.

Ook organiseren wij private wine tastings in ons proeflokaal op onze prachtige locatie in  Encebras. Wil je meer informatie of een tasting boeken? Neem contact met ons op via het contactformulier of mail naar info@la-zarza-lifestyle.nl.