Hola, wij zijn John en Diane.

Nu (nog) woonachtig in het mooie Noord-Brabant.
Liefhebbers van lekker, gezond eten en mooie wijnen.

Naast zijn baan als interim manager is John een enthousiaste hobby-kok. Hij heeft in 2018 zijn koksopleiding gehaald aan De Rooi Pannen in Tilburg. Diane heeft haar kap- en schoonheidssalon onlangs na 26 jaar verkocht. Inmiddels volgt ze een internationale wijnopleiding om onze gasten te voorzien van mooie wijnen bij de culinaire hoogstandjes van ‘Chef John’.

John en Diane

Onze droom

Wij gaan een kleinschalige luxe accommodatie opzetten in het mooie Spaanse achterland. In de provincie Allicante. Dit is overigens een zeer interessant wijngebied. We gaan geen reclame maken op internationale booking websites.

We willen een intieme kring van vaste gasten creëren die samen met vrienden en hun familie altijd bij ons terecht kunnen en in de watten gelegd worden. In 2021 starten we waarschijnlijk met de bouw van onze finca met 4 geschakelde gastenverblijven. En dit op een plekje waar iedere dag verse vis is te krijgen, waar we de lokale kaasboer en slager bij voornaam kennen en we kunnen genieten van 320 zonnige dagen per jaar. Het is tijd voor verandering!